Kako naručiti

 

Nakon što pristupite našem sajtu, otvoriće vam se početna strana na kojoj se u gornjem, desnom uglu nalazi opcija za prijavu. Ukoliko se niste ranije prijavili to možete učiniti za svega par sekundi tako što ćete u prozoru "REGISTRACIJA" popuniti Vase ime i prezime, kao i Vasu mail adresu. Nakon par trenutaka ce vam na mail stici parametri sa Vasom lozinkom ( nakon sto se ulogujete savetujemo vam da uradite izmenu lozinke tako sto cete kliknuti na polje "VAS NALOG" i izabratu opciju izmjena lozinke).


Nakon registracije prelazimo na pretragu artikala. Kako biste ubrzali i olakšali svoju pretragu možete koristiti filtere koji se nalaze na levoj strani prozora. Pomoću filtracije možete odrediti za koji pol, uzrast, koji tip, veličinu, ili model artikla želite. Kada se odlučite za neki artikal kliknite na odgovarajuću veličinu artikla, a zatim na dugme "NARUČI". Ukoliko ste našli sve artikle koje želite da naručite kliknite na opciju ’’VAŠA NARUDZBA’’ koja se nalazi u desnom gorenjem uglu. Kada to uradite pojavit ce se novi prozor koji vam nudi mogućnost da vidite stvari koje se nalaze u korpi.

Klikom na dugme "NARUČITI" otvara prozor u kome je potrebno da unesete osnovne podatke za dostavu ime i prezime, adresu i broj telefona.
Naredna stvar koju treba da uradite jeste da proverite porudžbenicu tako sto cete kliknuti na dugme "POTVRDI".  Nakon te opcije pojaviće vam se porudžbenica koju možete odštampati.


Ovim korakom se završava proces online porudžbine, a roba koju ste poručili će vam stići u roku od 1-4 radna dana. U trenutku kad vam roba bude stigla platićete novčani iznos robe koju ste naručili kao i postarinu u iznosu od 9 KM. Kad smo već kod plaćanja potrebno je da znate da plaćanje možete obaviti u trenutku preuzimanja vaše robe, ili ranije uplatnicom na šalteru pošte ili neke od banaka.

Ukoliko u toku procesa naručivanja budete imali bilo koji problem uvek vam stoji na raspolaganju naš call centar na broju +387 (0) 66 860 639  koji radi radnim danima od 09 do 15 časova.